Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

21 IANUARIE 2020 / INFORMARE

Având în vedere fotografiile apărute online, preluate și de deputatul USR de Ilfov, domnul Cornel Zainea, privind grupurile sanitare din interiorul sălii de sport din vecinătatea Liceului Tehnologic ”Doamna Chiajna”, instituția noastră face următoare precizări:

În perioada ultimei vacanțe școlare, toate grupurile sanitare ale celor două unități de învățământ din Chiajna au fost refăcute în totalitate, atât cele destinate elevilor, cât și cele ale corpului profesoral. Confuzia creată între grupurile sanitare ale sălii de sport din Roșu și cele ale liceului este evidentă, poate chiar forțată.

Precizăm că sala de sport din Roșu, dar și terenul de fotbal cu gazon sintetic și vestiarele aferente, vor intra în proces de modernizare în acest an, conform documentației depuse la Compania Națională de Investiții.

Investiția la care instituția noastră a primit avizul favorabil din partea Companiei Naționale de Investiții se numește ”Construire bază sportivă TIP 1, sat Rosu, comuna Chiajna”. Fondurile pentru asigurarea investiției vor fi suportate în totalitate de Compania Națională de Investiții.

Grupurile sanitare aferente sălii de sport din satul Roșu nu au intrat în procesul de renovare anuală, dat fiind faptul că s-a considerat inutilă această operațiune în condițiile în care baza sportivă va intra în proces de modernizare în cursul anului 2020.

Biroul de presă al Primăriei Chiajna