Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

INFORMARE/SPRIJIN ALIMENTE/APA SI PRODUSE IGIENA PERSONALA PERSOANE IZOLATE/AUTOIZOLATE LA DOMICILIU

În contextul prevenirii/răspândirii (limitării) evitării infecției cu CoVid-19 și pentru asigurarea unui nivel adecvat de protecție pe teritoriul comunei Chiajna, în conformitate cu prevederile legale in vigoare, primarul comunei Chiajna, împreună cu aparatul de lucru al acestuia, dețin toate informațiile și mijloacele de a le asigura tot ceea ce este necesar persoanelor aflate în izolare/autoizolare la domiciliu, pe teritoriul Comunei Chiajna.

Astfel, toate persoanele aflate în izolare/autoizolare la domiciliu, înscrise pe listele transmise primariei de către DSP, au fost contactate telefonic de către reprezentanții primariei pentru a veni în sprijinul acestora cu alimente/apa și produse de igienă personală pe parcursul celor 14 zile în care aceștia nu pot părăsi domiciliul.
Reamintim faptul că NU exista nicio persoană confirmată cu CoVid-19 pe teritoriul comunei Chiajna, conform datelor transmise de către DSP.

Vă stăm în continuare la dispoziție pentru rezolvarea cu rapiditate a oricaror probleme pe care le identificați cu privire la cele de mai sus pe adresa de e-mail: [email protected] și la numarul de telefon : 021 436 11 22.

Primarul comunei Chiajna face apel la calm, la acțiuni responsabile și solicită cetățenilor să respecte toate măsurile impuse de Ordonanța Militară nr. 2 din 21 martie 2020.

Informați-vă doar din surse oficiale și nu răspândiți informații false!